Udsmyk haven med nye havefliser

Hvis en danskers hjem er hans slot, skal hans have være, er hans have, ikke? Nå ja, men vores baggårde og haver er så meget mere. Med den stigende popularitet af alfresco-levende – især i den bølgebølge, vi oplever i skrivende stund – er de ikke kun bevarelsen af ​​de grønfingrede blandt os; de er også et sted at underholde venner, slappe af med familien eller bare nyde solen på egen hånd om aftenen. Så med andre ord er vores havepladser blevet en udvidelse af vores hjem. Og efterhånden som grænserne mellem indendørs og udendørs ophold sløres, er det vigtigere end nogensinde at få designpladsen på. Så det er farvel til intetsigende betonflag og til træt træbjælke; dagens designer rum handler om havefliser.

Find de rigtige

I teorien kan du bruge næsten enhver porcelænsflise udenfor, da de er frostsikre af natur og ikke bør revne, når det er koldt. Der er dog en række problemer, du måtte have med standard porcelænsfliser. For eksempel har de muligvis ikke en antislippevurdering, og du bliver nødt til at lægge dem på en dyr betonbase. Det skal du holde øje med, når du går ud og køber dem. Du kan finde et stort udvalg af forskellige fliser, i forskellige farver, størrelser og prisklasser. Derfor er der rig mulighed for at skabe lige den have du ønsker, og udsmykke den med de flotteste fliser.

Deres tilpasningsevner

De udendørs fliser er måske smukke og praktiske, men det er ikke alt. Noget andet, du vil elske, er, hvor lette de er at passe. I modsætning til normale porcelænsfliser, kan vores plader være ‘tørre’ uden nogen fuger eller klæbemiddel, hvilket betyder, at de er ideelle til en hurtig og nem opdatering. Der er et par andre lægningsmetoder, afhængigt af det sted, der skal fliser, og dine særlige krav