Skab lys og liv i din lejlighed, uden at elmåleren løber løbsk

I de lille mærke lejlighed kan det være svært at få lyset ordentligt ind i alle rummene, uden at skulle være til skue for de naboer der bor lige overfor dig eller uden at skulle fyre op for alle lamper i hjemmet døgnet rundt. Derfor kan du her læse om 3 ting, der kan skabe med lys og liv i dit hjem.

Vinduer, altan og glaspartier

Det ultimative fif til det mørke hjem, som trænger til ekstra lys, er at tænke i løsninger som nyere og større vinduer, en altan eller et større indgangsparti til altan eller fransk altan i glas. Vinduer er nemlig den eneste rigtige ting at bygge ind i dit hjem, hvis du mangler lys inde døre.

 

Har du mulighed for at skifte vinduer i dit hus eller din lejlighed, så gå efter de største vinduer dit hjem kan bære. Har du mulighed for det, kan du også gå med en løsning som et ovenlysvindue, da det ikke tager al vægpladsen i hjemmet, men samtidig giver så meget lys, at du dårligt behøver lamper.

 

Bedst Billigst giver dig det perfekte overblik over vinduer, døre og glaspartier til din altan til netop dit hjem. Du kan f.eks. tænke over, om nogle rum i hjemmet har kig til samtlige andre rum i hjemmet. Findes der sådan et rum i dit hjem, så er det dette værelse du skal satse på at indrette med et nyt og større vindue.

Lille spejl på væggen der, hvilken lejlighed er lysest i landet her?

Har du ikke råd til vinduer i din lejlighed, så kan du købe noget andet, som du også kan spejle dig i. Indretter du med spejle i dit hjem, så vil lyset, farver og billeder naturligvis blive reflekteret videre ud i rummet.

 

Spejle er ikke kun beregnet til badeværelset eller til garderoben og entréen. Indret med spejle i dit hjem, og se lys og liv sprede sig.

 

Få år tilbage blev det populært med de såkaldte billedvægge, hvor billeder i mange forskellige former og motiver kan præge en væg. Denne væg kan f.eks. være over sofaen, på en bar stor væk i gangen eller på væggen over spisebordet. Og her kan man sagtens bytte nogle af billederne ud med spejle, for en fed effekt.

 

Det nye er ligeledes at droppe billederne helt, og gå med mange forskellige spejle med forskellige rammer og i forskellige faconer. På den måde kan man skabe en hel spejlvæg i stedet for en billedvæg; en spejlvæg der uden tvivl vil skabe lys i din lejlighed.

 

Synes du ikke, at dine hænder er skruet helt korrekt på til at bore spejlvægge op eller renovere lejligheden klar til en altan eller nye vinduer, så foreslår vi kontakt til en service som Baltic Workforce, som har mange års erfaring med kompetent og økonomisk overskuelig håndværkerhjælp til dit hjem eller byggeprojekt.

Giv grønt lys

Er du ikke så meget til tanken om at skulle se dit eget spejlbillede, hvor end du bevæger dig i dit hjem, så er der heldigvis et sidste råd at hente herfra. Indret dit hjem med grønne planter, da det skaber lys og liv.

 

De grønne stueplanter er efterhånden blevet højeste mode. Godt nok kan de ikke siges at bringe decideret lys ind i dit hus eller lejlighed, men de klare grønne farver og blanke overflader på blade kan sagtens få din stue til at synes mere lys.

 

Derudover er grønne planter med til at bringe mere liv til dit hjem, ikke kun fordi planter er levende væsener som vokser, men også fordi iltniveauet i hjemmet forbedret væsentligt, når der er planter i hjemmet. På den måde skaber planterne altså et bedre miljø for dig og din familie, da luften renses naturligt og holder dit hjem rent og behageligt at være i.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *