Markisen: Den perfekte løsning til din altan

Det er ikke alle, der ligefrem nyder sol i øjnene, og derfor har menneskeheden gennem tiden fundet på flere mulige løsninger til dette problem. Heriblandt findes både solbrillen, kasketten og bøllehatten. Sådanne genstande er dog ikke altid just belejlige, og man har derfor arbejdet i en større skala og opfundet parasollen og pavillonen. På en altan er der dog ofte begrænset med plads, hvorfor hverken parasol eller pavillon altid ville være bedste løsning. Oftest vil det tværtimod være en altanmarkise, der vil være den perfekte løsning til din altan.

Nemt og hurtigt

Forestil dig, at du med et klik på en kontakt vil kunne skærme din altan for solens hede og altså blot nyde skyggen. Altanmarkisen er en nem og hurtig måde at gøre den til tider ulidelige sommerhede overkommelig og endda helt velkommen. Hvis du skulle ske at få nok af skyggen, eller hvis vejret bare ikke er markise-vejr, så kræver det kun et simpelt klik på kontakten, og vupti, væk var solafskærmningen. Med en markise skal du altså ikke til at bakse med en eller anden monstrøs parasol, der ikke synes flytbar, idet du ønsker at rokere den et andet sted hen på altanen, men som alligevel blæser væk så snart et kraftigt nok vindstød får fat i det udspændte stof. Samtidig slipper du også for solbrilleformede tanlines rundt om øjnene.

Find den rette markise til din altan

Der findes et hav af altanmarkiser i alskens størrelser og farver, hvorfor du nemt vil kunne finde den rette til lige netop din altan. Søg eventuelt inspiration her. Nogle markiser kan knække og dermed skærme for solen, hvis den står ekstra lavt. Andre markiser er i stand til at skærme for både vind og vådt vejr, så det ikke kun bliver en sommermarkise, men også vil være særdeles gavnlig hele året rundt.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *