Nyd de kølige aftner med en terrassevarmer

Vi har haft en fantastisk slutning på foråret, hvor temperaturerne mest af alt har mindet om højsommer. Hvis vi er heldige fortsætter sommeren på samme vis, men vi kan desværre ikke stole på den danske sommer.

 

Hold varmen på altanen på de kølige sommeraftner

Selv, hvis sommeren kommer tilbage på fuld knald, så kan det om aftenen stadig blive ret køligt. Her kan en terrassevarmer gøre de sene aftner på altanen mere behagelige. Ofte bliver terrassevarmere forbundet med lygtepæle høje apparater, som har brug for en masse plads. Men sådan er det ikke. Du kan for eksempel få terrassevarmere, som hænger som en lampe, kan stå på dit bord eller blive sat op på væggen.

Disse tre eksempler på terrasse varmere er alle elektriske. Gas terrassevarmere har, som udgangspunkt, brug for god plads og ventilering, af sikkerhedsmæssige årsager. Siden altaner ikke har særlig meget plads, så er det bedst at holde sig til elektriske terrassevarmere. De tre nævnte modeller er også mindre i størrelsen end de store gulvmodeller og er derfor mere praktiske med den mindre plads, der er på en altan.

En hængende terrassevarmer kan være ideel for dig, dog kræves, af åbenlyse årsager, at din terrasse er overdækket. Den kan sættes mere eller mindre permanent fast, alt efter, hvad du foretrækker. Bordmodellen er praktisk af flere årsager og ikke kun til altaner. Den er for eksempel nem at rykke rundt på, så længe du har en forlængerledning ved hånden. Så, hvis du kan have brug for din terrassevarmer mere end et sted, så er bordmodellen et praktisk valg. En terrassevarmer, som er opsat på væggen optager minimal plads. Så har du pladsmangel på din altan, kan den være den optimale løsning for dig.

 

Fordele og ulemper ved el terrassevarmere   

En ulempe ved elektriske terrassevarmere er, at du skal trække kabler til din terrassevarmer eller finde en forlængerledning frem, hver gang du skal bruge den. Men måske er du så heldig, at du har en stikkontakt indenfor rækkevidde.

Men, hvis du går op i miljøet, så er terrassevarmere, som kører på el lige noget for dig. De udleder nemlig ikke meget CO2. Derudover er de også billige i drift. Endnu en fordel er, at en elektrisk terrassevarmer ikke larmer ved brug.

Elektriske terrassevarmere kommer I to varianter: Reflektorvarmere og infrarøde varmere. Reflektorvarmere kan sammenlignes med en brødrister. De sender varme ud i den omkringliggende luft. Hvorimod infrarøde varmere sender infrarøde, målrettede stråler mod personer og ting. Lyset fra infrarøde terrassevarmere kan være generende for øjnene, til gengæld blive selve terrassevarmeren ikke varm. Derfor risikerer du ikke, at folk, som kommer for tæt på den, brænder sig.

 

Terrassevarmere i flere former og farver

Terrassevarmere kommer i mange forskellige designs. Så uanset om du vælger en hængende terrassevarmer, en terrassevarmer som står på bordet eller en terrassevarmer som hænger på væggen – så kan du få et design som passer til dig.

Terrassevarmere kan bruges som et dekorativt indspark på din altan.

Hvis du er blevet varm på ideen med at få en terrassevarmer kan du undersøge de mulige modeller yderligere på internettet. Der er blevet lavet mange undersøgelser og sammenligninger af forskellige terrassevarmere.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *