Få en elegant og sikker afslutning på dit tag med den rette vindskede

Nyt tag på boligen handler ikke bare om nye tegl eller nye tagplader. Det er selvfølgelig vigtigt, at du vælger et tag, som er både flot og i en høj kvalitet, men et nyt hustag er aldrig fuldendt uden en vindskede.

På de fleste huse er selve tagpladerne nemlig ikke nok til at holde den vedholdene danske regn ude ved tagets afslutning. Netop derfor er en vinskede nødvendigt for at sikre et tag, som kan holde nedbør ude.

Vindskeden sidder på tagets afslutning langs hældingen. Det er typisk på gavlen, hvor taget møder væggen. Her beskytter tagpladerne ikke huset, da vandet har mulighed for at trænge ind fra siden og derved ned i ydremurene eller selve huset.

Det er selvsagt noget, som alle husejere gerne vil undgå, og derfor et det vigtigt at finde den rette vindskede som afslutning på dit tag. Shop her og fuldend dit nye tag med en lækker og praktisk vindskede, der kan holde din familie og dit hus tørt hele året igennem.

Forlæng levetiden på dit hus

Uden en vindskede har vand og fugt nemt ved at trænge ind i dit hus. Vinskeden er derfor designet til at dække kanten af taget, så vand og fugt ikke trænger ind mellem mur og tag. Derfor er en vindskede helt afgørende for at skabe et sundt og tørt indeklima, mens en vinskede på samme tid vil give dig en sundere bolig, som vil holde i rigtig mange år.

Vand og fugt er din boligs værste fjende, og hvis disse elementer gentagende gange får lov at trænge ind i din bolig, kan det føre til svamp og råd, som er det sidste, en husejer ønsker. Råd og svamp kan hurtigt ødelægge en bolig, mens det på samme tid skaber et skadeligt indeklima, som ikke er sundt at leve i.