Efterisolering af hulmuren er en rigtig god investering

Isolering er den bedste vej mod en mindre varmeregning. Er du bosiddende i en ældre bolig, som synes at være isoleret, så er det vigtigt, at du er sikret, at der er tale om en kvalitetsrigtig og velfungerende isolering – og efter mange år, så er der ikke nogen garanti ved, at de brugte materialer er til synderligt meget gavn.

Hvis du har intentioner om, at skulle forbedre energieffektiviteten af din bolig og dermed også skabe besparelser på din varmeregning, så er efterisolering af din hulmur et fornuftigt sted at starte. Der er mange danskere, der fyrer for spurvene, fordi deres varme forlader boligen via en knap så velisoleret hulmur og loft.

Hulmursisolering er giver hurtigt fortjeneste

Én af de primære årsager til, at hulmursisolering er én af de mest populære typer af isolering er, at det ikke blot er en investering, der tjener sig hjem i løbet af ganske kort tid – det er dermed også en isolering, der hurtigt vil kunne skabe en fortjeneste i form af markant besparelser på din varmeregning, uanset hvordan, du varmer boligen op.

I denne forbindelse skal det også understreges, at du ikke skal tøve med en sådan isolering. Det er – som sagt – muligt at opnå markante besparelser på din varmeregning, men på trods af dette, så er det faktisk ikke nogen synderligt omfattende opgave. Afhængigt af størrelsen på din bolig, så vil den typisk kunne klares i løbet af én eller få dage.

En isolering af hulmuren kan udføres på flere måder

Det skal selvfølgelig også nævnes, at det er muligt at isolere din hulmur på flere måder. Den mest populære måde er, at blæse såkaldt granulat ind i hulmuren på din bolig. Det kan udføres ved hjælp af en maskine, der også er dét, der er med til at sikre, at opgaven kan udføres i løbet af ganske kort tid.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *