Derfor skal du investere i en altan

Savner du en kop morgenkaffe i sommersolen sammen med familien? Har du overvejet at investere i en altan, hvor du netop kan nyde disse dage igen næste år? Så læs med her, hvor vi ved lige præcis hvorfor netop du skal investere i en altan!

Et populært valg

En altan kan i mange tilfælde være en rigtig god investering – og det kan endda få din bolig til at stige i værdi med op til 10.000 kr. pr. kvadratmeter, hvis du bor i de større kommuner med et eftertragtet boligmarked. Udover det, er en altan også et populært valg blandt boligejere med dets holdbart materiale og fine udseende.

Det er ikke kun potentielle ejere som er interesserede i altaner. Dette gælder også i højere grad for lejere. Derfor er altaner en god forretning for udlejere, så hvorfor ikke bare få bygget en med det samme?

Husk at placere altanen rigtigt i forhold til lejlighedens indretning, således at bygningen får den højst mulige værdi – og sol døgnet rundt selvfølgelig!

 Økonomien

Det er svært at give et konkret svar på hvad det koster at få monteret en altan, da det afhænger af flere faktorer. Ét af de faktorer som dog spiller en størst rolle, er hvor vidt det er muligt at få monteret en altan, der hvor du ønsker.

Mangler du penge til dit byggeprojekt? Lån 40.000.

Husk at gennemgå de mulige faktorer for, om du kan få monteret din altan. Alt fra materiale til tilstanden på din bolig. På den måde slipper du også for unødvendig bøvl.

Det behøver ikke være svært

Der står mange entreprenører klar til at hjælpe dig. Både hvad gælder byggetilladelse, montering og bygning. Det kræver nemlig tilladelse fra kommunen at få lov til at bygge en altan, så glem endelig ikke at få den tilladelse!

Ofte tager det to-tre måneder at få en ansøgning godkendt.

Entreprenørfirmaet sørger for at klare byggeriet, når ansøgningen er godkendt. De sørger for at skaffe materiale, montere produkterne samt bygge din nye altan. Helt ærligt, det bliver ikke nemmere!

Et fransk alternativ

Hvis du ønsker en mere alternativ løsning, kan du vælge en fransk altan. En fransk altan er egentlig blot et vindue, hvorfra du kan få meget mere lys ind i din bolig. Man kan sige, at det er en form for dør ud mod det fri, og ud mod solskin.

En fransk altan er halvt dækket af et gelænder, som du desuden også kan bruge som tørrestativ. Hvor smart er det ikke lige?

Det er vigtigt at du regner på, en altan er en investering for netop dig, før du kaster dig ud i projektet.

Der er altså en del overvejelser, som du skal gå igennem, før du vælger hvorvidt du ønsker at investere i en altan eller ej – deriblandt markedet, leverandør samt hvilken type altan, du ønsker.

Lige meget hvad, er du på din altan, fransk eller ej, garanteret hyggelige stunder. Hvad end den hyggelige stund består af en varm sommerdag med skarp sol, eller en kølig oktoberdag med en varm kop kaffe.

God fornøjelse og god investering!