Altandrømme og container udlejning

Der kommer flere og flere altaner i København og de andre større byer i Danmark. Det giver mulighed at få lys, lyst og plads til blomster og krydderurter samtidig med, at man bliver boende i byen. De fleste sætter pris på, at deres lejlighed har en altan. Og nogle kigger kun efter lejligheder med altan, når de ser efter en ny bolig.

 

Ældre mennesker får mulighed for at sætte sig ud i solen uden at skulle ned i gården eller hen i den nærmeste park. Og børnefamilier kan nyde at give ungerne deres egen altankasse med jordbær, tomater eller blomster i yndlingsfarven.

 

Den store altan giver mulighed for at sidde ude og spise og grille eller måske have et lille badebassin. Og selv på den lille altan er det muligt at træde ud og trække den friste luft ned i maven og måske hænge dynerne ud på en sommersøndag.

 

Byggetilladelse til altaner i København

Har du ikke altan i din bolig? Og går du med altandrømme? Så er første skridt at høre dine naboer, om de også er interesserede i at få altan. Projektet er ofte nemmest, hvis I er flere, der kan gå sammen og deles om nogle af udgifterne til design, montering og container udlejning.

 

Altaner i København skal leve op til andre regler end altaner i eksempelvis Odense. Du kan google på reglerne altaner i København eller den by, du bor i. Du og dine interesserede naboer kan også tage kontakt til et altanfirma og høre mere om, hvilke regler der er gældende i den kommune, I bor i. Så sørger de for alt fra byggetilladelse og montering til container udlejning til byggeaffaldet.

 

Container udlejning kan mindske byggerodet

Den handy gør-det-selv type kan godt selv indhente byggetilladelse til altaner i Københavns Kommune. Drømmer du om en altan på villaen, hvor du selv designer og bygger? Det kan sagtens lade sig gøre. Du kan også vælge at få designet din altan af professionelle og så selv stå for monteringen.

 

Når du skal i gang med byggeriet kan container udlejning til dit byggeaffald gøre arbejdet mere overskueligt. Container udlejning er ret fleksibelt, så du kan vælge den rette størrelse og hvor mange dage eller uger, du er interesseret i at have containeren stående. Vælg eksempelvis en 20 fods sidedør container til udlejning, så du kan få materialet ind i siden og ikke skal løfte for meget.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *