Sådan maler du dit værelse i de helt rigtige farver

I løbet af det forløbne år har du måske tænkt igen og igen på at male hele eller dele af dit hjem. Her i nedlukningen, har du måske bestemt, at det er tid. I så fald er du ikke alene: Malerfirmaer leverer stadig, og salget er hurtigt. Men er det virkelig tid til at gå i gang med et sådant projekt? Og kan du få en succes med det, selvom du aldrig har gjort det før?

Før du starter

Den gode nyhed er, at du kan spare en masse penge ved at male dit eget hjem, fordi arbejdskraft tegner sig for størstedelen af ​​dekorationsomkostningerne. Den dårlige nyhed er, at der er en grund til at malere er dyre. Maleri er vanskeligt. Et frisk lag maling kan gøre hele forskellen for atmosfæren i dit værelse, selv et stykke af strålende hvid kan have større indflydelse end du måske tror. Du kan finde maling hos Toolster til en god pris. At male et helt rum vil helt sikkert holde dig travlt, men hvis du er ny til det, vil du sandsynligvis ikke finde det meget terapeutisk. For begyndere kan det være en god ide, at du starter med din hoveddør eller benene på et bord, for at se forandringen hurtigere.

Valg af farver til den nymalede væg

Hvis du ikke allerede har valgt en farve, skal du hente nogle testpotter. Prøv at male dine muligheder på hvidt papir, og sæt dem fast på væggen med maskeringstape, stå tilbage og se, hvilke der ser bedst ud, under hensyntagen til hele dit værelse. Inden du begynder at male, er det også vigtigt, at du forbereder dine vægge, og fjerner diverse huller og buler. På den måde sørger du for, at din overflade er helt lige inden du maler.