Sådan tilfører du værdi til din lejlighed

Når du har renoveret køkkenet og badeværelset i din lejlighed, er der så flere måder at tilføre værdi til din lejlighed på? Svaret er ja, det er der. Ved at tilføje en altan gør du lejligheden mere attraktiv ved et eventuelt salg, da det ofte bliver betragtet som et ekstra rum, og derfor også vil tiltrække flere forskellige købere. Men en altan tilfører ikke kun værdi i kroner og ører, men også en værdi i hverdagen, da den tilbyder så mange forskellige anvendelsesmuligheder.

Læsekrog i det fri

Hvem elsker ikke at sidde om sommeren ved standen og mærke den varme havbrise, alt imens man sidder i klitterne og læser en god roman? Eller på terrassen i sommerhuset om efteråret med en varm kop te og et tæppe omkring sig, mens du kan dufte de nedfaldne æbler og se de smukke rødbrune blade falde af træerne? Med en altan kan du indrette din egen lille læsekrog i det fri, som du kan bruge året rundt uden at skulle gå ud ad din hoveddør, men få alle glæderne og fornøjelserne ved at mærke og nyde årstidernes skiften. Læs mere om, hvordan du kan få din egen altan her.

Indret med stil og få mere plads

Boligbutikkerne har fået øjnene op for, at flere og flere ønsker at indrette deres altaner ligesom de indretter resten af deres hjem. Derfor er der kommet et stort marked for møbler og nips til netop altanen. Men inden du går ud og køber dig fattig i parasoller, solcellelamper og liggestole, er det fornuftigt at vide, hvilke funktioner, du gerne vil have, din altan skal opfylde. Hvis du eksempelvis ønsker opbevaring af hynder og puder, men også et sted at sidde, kunne en løsning være at finde en bænk med opbevaring. Hvis du gerne vil have blomster på din altan, så hæng dem op på rækværket eller på muren for at skabe så meget plads som muligt på altangulvet. Vil du have en parasol, så se eventuelt om du kan finde nogle af dem, der kan spændes fast på rækværket, for dermed at spare gulvplads. Ønsker du at have et bord med stole på din altan, så se om du kan finde nogle, der kan klappes sammen, så de fylder mindst muligt, når de ikke er i brug.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *