Så let bliver din altan sommerklar

Er du i tvivl om, hvad du skal gøre, for at få en altan til at blive klar og synes ny inden sommervarmen rammer den? Så er det heldigvis ganske let. Læs mere om det her.

 

Overvej indretningen

Vil du gerne have, at altanen summer af den feriestemning, som du efterhånden også selv er begyndt at komme i, i takt med at varmen, de lange lyse aftner og sommerfornemmelserne tager til? Så er det heldigvis lettere, end du lige går og tror.

 

For det første skal du tænke over indretningen af din altan – især hvis den ikke er særlig stor, kan det være en svær opgave at overkomme. Møblerne er derfor vigtige at overveje, idet de ikke skal fylde alt pladsen. Vælg derfor nogle ude-venlige og hyggelige havemøbler, som stadig gør dig i stand til at bevæge dig på altanen.

 

For at skabe ekstra hygge på altanen kan det være en god ide at tilføje nogle lanterner. Her er stormlanternen især at foretrække, idet en sådan sørger for, at der holdes liv i den levende flamme på trods af vind og vejr.

 

Det kan også give en utrolig god stemning på altanen, hvis der er nogle grønne, frodige planter herpå. De grønne blade er både helbreds- og humørfremmende, og så kan de give en fornemmelse af at være i en have.

 

For at skabe noget mere blødhed kan det være en god ide at tilføje et tæppe og nogle flotte puder. På den måde slipper du af med den følelse af hårdhed og beton, som ofte hersker på altaner.

 

Et skyggespil kan også være en utrolig hyggelig og effektiv ting at bringe ud på altanen. Med et skyggespil leges der med de effekter, som sol og skygge kan give, og der gives således med et sådant et vidunderligt mønster.

 

Få din egen altan

Alt dette er selvfølgelig kun aktuelt, hvis du ejer en altan. Hvis det desværre ikke er tilfældet, kan du heldigvis få hjælp til at få en sådan professionelt monteret. Læs mere om det på www.minaltan.dk og find også meget mere inspiration.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *