Få din altan til at skinne

Vi drømmer alle om at få en fantastisk altan, som vi kan tilbringe oceaner af tid på, når vejret ellers tillader det. Og skulle du være en af de heldige, der har en stor altan, så skal du aldrig bryde med at få plads til det hele. Det er dog ikke alle, der er så heldige. Faktisk er de fleste altaner i storbyer ganske små, og det kan være besværligt at gå presset de nødvendige møbler derud, mens der stadig er nogenlunde plads til at bevæge sig. Derfor kan du her læse om, hvordan du får din altan til at skinne, selvom kvadratmetrene kniber.

3 gode råd til enhver altanelskende lejlighedsejer

Der er vigtigt lige at påpege, at såfremt du har brug for hjælp til finansieringen af dine nye altanmøbler, så kan du optage et hurtigt og nemt online lån ved at klikke her. Det er altid en god idé at sikre, at man har det nødvendige økonomiske roderum, inden man køber stort ind.

Altankasser redder meget plads

Altankasser er ikke just en ny opfindelse, men ikke desto mindre er det en fantastisk opfindelse. Når dine planter og karsefrø hænger ud over altanen, så er der nemmere adgang til at opsamle regnvand. Det er derudover også pladsbesparende, så de ikke behøver at fylde på altandækket.

Køb sammenklappelige stole og borde

Det er ikke alle altanmøbler, der har det godt med at stå udenfor året rundt, og hvis det er tilfældet med dine, så bør du i det mindste sørge for, at de er sammenklappelige. Det gør, at du nemt kan opbevare dem i en ellers lille lejlighed.

Multifunktionelle møbler

På et altandæk er der allerede lidt med plads, så derfor kan du med fordel investere i møbler, der har flere funktioner. Det vil sige skammer, der kan bruges som borde. Det er aldrig til at vide, hvor mange der kommer til en aften med vin på altanen, og derfor er det rart med lidt ekstra muligheder for at finde plads.

Altanmøbler i New Yorker-stil

De er yderst populære. Du kender dem fra utallige altaner i storbyen. De små mørke stålrammer med lyse træbeklædninger er et yderst solidt valg, hvis du leder efter altanmøbler, der aldrig går af mode. Derudover er de også små og vejer ikke ret meget.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *